Q&A (vragen en antwoorden)

Op deze pagina vind je een aantal vragen over deze website en de daarbijhorende antwoorden, de zogenaamde Q&A (questions and answers) van deze website. Klik op een vraag en je wordt doorgelinkt naar het juiste antwoord.

 

 

 

 


 

 

Voor wie is deze website gemaakt?
Deze website is gemaakt voor de leerlingen van het 5de en het 6de jaar van het Vrij Technisch Instituut in Kontich, kortweg het VTI Kontich.

 

Terug naar overzicht vragen

 


 


Ik ben een leerling van het 5de en 6de jaar van het VTI Kontich en heb een vraag over een taak die ik moet maken of een les die ik moet instuderen. Naar wie kan ik deze vraag sturen?
Als leerling van het 5de en het 6de jaar van het VTI Kontich, kan je je vraag stellen door een e-mail  te sturen naar moep@vtikontich.be. Vermeld duidelijk een onderwerp voor je e-mail, je naam en klas in je e-mail.

 

Terug naar overzicht vragen

 


 


Ik ben geen leerling van het 5de of 6de jaar van het VTI Kontich. Mag ik deze website bezoeken en gebruiken?
Uiteraard. Iedereen die geïnteresseerd is in geschiedenis mag deze website bezoeken en gebruiken.

 

Terug naar overzicht vragen

 


 

 

Wat is het doel van deze website?
Het doel van deze website is louter educatief. Deze website heeft geen enkel commerciëel doel.

 

Terug naar overzicht vragen

 


 

 

Hoe contacteer ik deze website?
Voor algemene vragen over deze deze website kan je  een e-mail sturen naar info@degeschiedenisles.com. Vermeld duidelijk je naam, telefoonnummer en adres als je een e-mail stuurt naar info@degeschiedenisles.com. E-mails zonder contactgegevens worden niet beantwoord.

 

Terug naar overzicht vragen

 


 

 

Ik ben zelf een leerkracht geschiedenis en wil graag deze website of materiaal van deze website gebruiken voor mijn eigen lessen. Kan dat?
Ja, dat kan voor educatieve doeleinden. Wat we wel vragen is dat je de copyright van deze website en de copyright van de eigenaars van de foto's, afbeeldingen, animaties en  beeldfragmenten respecteert. Het is niet toegelaten deze website en materiaal dat op deze website getoond en ter beschikking gesteld wordt te gebruiken voor commerciële doeleinden.

 

Terug naar overzicht vragen

 


 

 

Ik ben zelf een leerkracht geschiedenis en zou graag van één of meerdere lessen de presentatie in PowerPoint-formaat (ppt-formaat) aanvragen om te gebruiken in mijn eigen lessen. Kan dit en hoe doe ik dat?
Ja, dat kan voor educatieve doeleinden. Je kan van één of meerdere lessen  de presentatie aanvragen in ppt-formaat door een e-mail te sturen naar info@degeschiedenisles.com. Vermeld duidelijk  je naam, telefoonnummer, adres, lerarenkaartnummer en school in je email.  E-mails zonder contactgegevens worden niet beantwoord. 
Wat we wel vragen is dat je de copyright van de presentatie en de copyright van de eigenaars van de foto's, en afbeeldingen die in de presentaties gebruikt worden respecteert. Het is niet toegelaten de presentaties die  getoond en ter beschikking gesteld worden via deze website of e-mail te gebruiken voor commerciële doeleinden.

 

Terug naar overzicht vragen

 


 

 

Heeft deze website een commercieel doel?
Neen, deze website heeft geen commerciëel doel en is enkel opgezet voor educatieve doeleinden.

 

 Terug naar overzicht vragen