Lessen & presentaties 5de jaar

  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /var/www/ifo/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /var/www/ifo/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 745.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/ifo/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/ifo/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.

Hier vind je alle PowerPoint presentaties en beeldfragmenten uit de les terug. Klik op een les in het overzicht voor meer informatie over de les, de beeldfragmenten en de PowerPoint-presentatie.

De laatste toegevoegde les staat steeds als eerste in het overzicht.

 

Bekijk de beeldfragmenten en de PowerPoint presentatie van de inleidingsles.

 

 

 

Bekijk de beeldfragmenten en de PowerPoint presentatie van de les over historische bronnen en historische kritiek.

 

 

Bekijk de beeldfragmenten en de PowerPoint presentatie van de les over het Congres van Wenen dat Europa hertekent (1815).

 

 

Bekijk de beeldfragmenten en de PowerPoint presentatie van de les over arbeid en samenleving in de 19de, 20ste en 21ste eeuw.

 

 

Bekijk de PowerPoint presentatie van de les over de industrialisering.

 

 

 

Bekijk de beeldfragmenten en de PowerPoint presentatie van de les waarin we bekijken hoe Europa van ca. 1815 tot ca. 1914 een sterk Europa wordt.

 

Bekijk de beeldfragmenten en de PowerPoint presentatie van de les over liberalen en nationalisten in de 19de eeuw.

 

 

Bekijk de beeldfragmenten en de PowerPoint presentatie van de les over het ontstaan van België in 1830.

 

 

Bekijk de beeldfragmenten en de PowerPoint presentatie van de les over de tegenstellingen in de Belgische samenleving.